Hvis du ikke har brukt grønn energi mye, hvorfor har du ikke det? Vet du at det er billigere for deg å bruke enn andre energimetoder? Er du klar over at det er tryggere å bruke enn andre energimetoder? Hvorfor ikke prøve? Sjekk ut disse enkle tipsene for bruk av grønn energi i livet ditt.

Mens det er fornuftig å endre fra tradisjonelle lyspærer til energisparende lyspærer du bør vente til din gamle er brent ut. Det er ikke en god idé å kaste bort perfekt god pærer for å gjøre overgangen siden det ville være en måte å kaste bort energi også.

Slå av kjøkkenet, badet og andre eksosvifter så snart du ikke lenger trenger dem. Noen mennesker forlater fansen på i 20 minutter eller så, men det er bedre å la dem stå på i ikke lenger enn fem minutter etter dusjing, bading eller matlaging er ferdig.

Hvis du er interessert i å spare energi, bruke de varme sommermånedene for å hjelpe deg å tørke klærne. Avkall på bruk av tørketrommelen, og heng dine våte gjenstander ut i det lyse sollyset. Ikke bare vil du spare energi, men klærne vil lukte friskt og føles fantastisk.

Sørg for at hjemmet ditt er helt forseglet fra alle utkast, hvis du ønsker å leve grønt og bruke rektorer av grønn energi. Vinduer og dører er dine største syndere for å slippe varm og kald luft ut av hjemmet ditt. Så forsegle dem og begynne å spare penger.

Varm opp hjemmet ditt med en pellets ovn. Pellets er i utgangspunktet laget av komprimert sagflis: de brenner uten utstråling og er mye lettere å lagre og transportere enn en haug av tre. Før du investerer i en pellet ovn, bør du finne et sted hvor du kan få rimelig pellets først.

Hvis du søker å spare energi, prøv å ikke kjøre for fort. Når en person kjører fort, bruker de for mye bensin, som igjen, avfall energi. Videre, når du kjører fort og avfall for mye bensin, du kommer til å ende opp med å bruke altfor mye penger på gass.

Dra nytte av vinden. Den reneste kilden til alternativ energi er vindenergi. Det kan til og med kutte strømregningen med opptil 90 prosent. Du kan kjøre en energirevisjon før du bestemmer hvilken størrelse turbin du trenger, men de fleste husene krever 5 til 15 kilowatt for å produsere 780 kilowattimer per måned. Måned.

Sørg for at alle varme-og kjøleenheter og registre ikke blokkeres av møbler, vindus behandlinger eller barneleker. Hvis et møbel må plasseres foran et bunnplate ovn, la det være et mellomrom på to føtter. Dette kan virke som en sløsing med plass, men dette gjør at du kan unngå å sløse med energi.

Etter å ha lest denne artikkelen, hva tror du? Ser du hvordan grønn energi kan være til nytte for deg på en rekke måter? Hvorfor ikke prøve disse grønne energitipsene en stund, og se hvor godt de fungerer? Gå gjennom hvert tips og implementer det i hjemmet ditt, og du vil snart innse at grønn energi er bra for deg og livet ditt.